Povečajte spletno prepoznavnost

Ne glede na to, ali potrebujete izpopolnjeno strategijo digitalnega marketinga, vrhunsko oblikovano spletno stran ali učinkovito vsebinsko kampanjo, smo tu, da vam pomagamo na poti do digitalnega uspeha. Odkrijte naše storitve, ki so prilagojene vašim potrebam, in se pripravite na prvi korak svoje digitalne prisotnosti.

Izstopajte iz povprečja s prikazovanjem pravih vsebin, pravim ljudem ob pravem času. Zagotavljamo storitev oglaševanja od A do Ž.

Vse se začne s profesionalno, grafično urejeno spletno stranjo ali trgovino. Predstavi se na jasen in najboljši način.

Zavedamo se pomena njene ekselence, vsebine. Upravljanje z družbenimi kanali, ustvarjanje blogov in video vsebin nam niso tuji!

Cilj brez plana je zgolj želja. Celostne digitalne strategije, pozicioniranje blagovne znamke so besede ob katerih se naježi koža!

Kakšni so koraki do vašega uspeha?

Vaša pot se začne v naših pisarna …

Raziskovanje

Poglobimo se v vaše potrebe, cilje in ciljno občinstvo, da oblikujemo trdno osnovo za ustvarjanje učinkovite strategije. Skrbno analiziramo trende, konkurenco in najnovejše prakse, da zagotovimo, da bodo naše rešitve usmerjene v pravo smer in vam prinesle najboljše rezultate.

Strategija

Definiramo cilje, določimo ključne kazalnike uspeha in razvijemo jasno usmerjeno strategijo, ki bo vodila vaš projekt do uspeha. Naša strategija je kot zemljevid, ki vas vodi skozi celoten proces in zagotavlja, da so vsi koraki usklajeni in usmerjeni v doseganje želenih rezultatov.

Zasnova

Skozi kreativni proces oblikovanja ustvarjamo uspešne rešitve, ki so hkrati funkcionalne in uporabniku prijazne. Naša ekipa oblikovalcev, razvijalcev in strokovnjakov za uporabniško izkušnjo sodeluje, da ustvari edinstvene digitalne izdelke.

Izvedba

Tu se naša strokovnost pokaže v polni meri, saj se lotimo razvoja spletnih strani, izdelave vsebine, oglaševalskih kampanj in drugih projektov, ki smo jih načrtovali v prejšnjih fazah. Vsak korak izvajamo z natančnostjo, da zagotovimo kakovostne rezultate.

Poti, ki združujejo ustvarjalnost, inovacijo in tehnično znanje

Oglej si zgodbe, ki smo jih ustvarili na podlagi vizije naših naročnikov.

Lime Booking - Agencija Statera

Lime Booking

Izdelava spletne aplikacije in vodenje družbenih omrežij.

Viki krema

Izdelava animacije in vodenje družbenih omrežij.
Vodenje družbenih omrežij za dogodek Obarjada

Obarjada

Vodenje družbenih omrežij humanitarne akcije.
trubarjeva-domačija-spletna-stran-agencija-statera

Trubarjeva domačija

Oblikovanje in razvoj spletnega mesta Trubarjeve domačije.
Scroll to Top