Spletne strani in trgovine

Vse se začne s profesionalno, grafično urejeno spletno stranjo ali trgovino.

S kreativno ekipo oblikovalcev in izkušenimi razvijalci premikamo meje digitalnega sveta. S trendi in najboljšimi praksami gradimo primerno uporabniško izkušnjo.

Izdelava spletnih strani in trgovin sledi procesu načrtovanja uporabniške izkušnje (UX). Proces zajema opredeljeno strukturo in funkcionalnost spletnega mesta ter v ospredje postavlja uporabniško usmerjeno oblikovanje.

Opravi se raziskava uporabnikov, kjer se izpostavijo njihove zahteve, vedenje in težave, ki lahko nastanejo pri interakciji s spletnim mestom.

Od oblikovanja do razvoja

Začnemo s temeljitim posvetom, kjer spoznamo vaše potrebe, cilje in vizijo. Skupaj oblikujemo načrt za izdelavo spletne strani ali trgovine, vključno z oblikovanjem, funkcionalnostmi in tehničnimi zahtevami.

Naša ekipa oblikovalcev in razvijalcev ustvari privlačno in funkcionalno spletno rešitev, ki je prilagojena vaši blagovni znamki in ciljnim občinstvom. Uporabljamo najnovejše tehnologije in prakse za izdelavo spletnih strani in trgovin.

Pomagamo vam pri pripravi in upravljanju vsebine na spletni strani ali trgovini, vključno z besedilom, slikami, videoposnetki in drugimi medijskimi vsebinami.

Vključimo optimizacijo za iskalnike (SEO) za boljšo vidljivost vaše spletne strani ali trgovine v iskalnih rezultatih.

Pred lansiranjem izvedemo temeljito vrednotenje, da zagotovimo, da je spletna stran ali trgovina brez napak in deluje nemoteno.

Nenehno spremljamo uspešnost vaše spletne rešitve in vam zagotavljamo poročila ter analizo za izboljšanje uporabniške izkušnje in dosežene rezultate.

Kontaktirajte nas

Najnovejše delo

Preveri zgodbe, ki smo jih uresničili na osnovi podane vizije.

trubarjeva-domačija-spletna-stran-agencija-statera

Trubarjeva domačija

Oblikovanje in razvoj spletnega mesta Trubarjeve domačije.
Lime Booking - Agencija Statera

Lime Booking

Izdelava spletne aplikacije in vodenje družbenih omrežij.
Scroll to Top