Lime Booking

Lime Booking je aplikacija za naročanje in upravljanje terminov, avtomatsko obveščanje strank o teh in še več.

Lime Booking

Sistem ponuja širok spekter funkcionalnosti, ki na eni strani nudijo večjo fleksibilnost za stranke, po drugi strani pa ponudnike storitev razbremenijo in jim omogočajo, da se lahko posvetijo svojemu poslu.

S pomočjo učinkovitega obveščanja strank o njihovih terminih se zmanjša delež zamujanja in odpovedi terminov. Z rednim obveščanjem preko e-mail in SMS obvestil si lahko ponudniki storitev povečajo število rednih strank.

Uporabniku prijazna nadzorna plošča pa omogoča enostavno upravljanje vseh terminov.

Lime Booking

Izziv projekta

Cilj projekta je bil ustvariti celovito rešitev, ki vključuje izdelavo aplikacije, spletne strani ter učinkovito vodenje družbenih omrežij.

Aplikacija ponuja širok spekter funkcionalnosti, ki omogočajo večjo fleksibilnost za stranke in olajšajo ponudnikom storitev osredotočanje na svoj posel.

Lime Booking

Rešitev

Projekt vključuje izdelavo celovitega sistema, ki zajema tri ključne komponente: SaaS aplikacijo za upravljanje terminov, spletno stran za predstavitev aplikacije ter vodenje družbenih omrežij za promocijo storitev.

Izdelava Saas aplikacije

Raziskava in načrtovanje: Začeli smo z raziskavo potreb uporabnikov in ciljev podjetja. Načrtovali smo uporabniško izkušnjo (UX) in oblikovanje (UI) aplikacije, vključno z načrtovanjem uporabniških vmesnikov in funkcionalnosti.

Razvoj in testiranje: Razvili smo aplikacijo z uporabo najnovejših tehnologij in oblikovali intuitiven vmesnik. Aplikacijo smo nato temeljito preizkusili, da smo zagotovili zanesljivost in varnost.

Uvedba in usposabljanje: Po uspešnem testiranju smo aplikacijo uvedli v uporabo, pri tem pa nudili usposabljanje za uporabnike in zagotovili podporo.

Izdelava spletne strani

Načrtovanje in oblikovanje: Načrtovali smo spletno stran s poudarkom na predstavitvi aplikacije in funkcionalnosti, podpori ter kontaktiranju podjetja. Oblikovali smo privlačno in odzivno obliko strani (UI/UX).

Razvoj in optimizacija: Razvili smo spletno stran z optimizacijo za iskalnike (SEO), da bi zagotovili boljšo vidljivost v iskalnih rezultatih.

Vsebina in testiranje: Dodali smo vsebino, vključno s fotografijami in besedilom. Nato smo spletno stran temeljito preizkusili na različnih napravah in brskalnikih.

Vodenje družbenih omrežij

Strategija in načrtovanje: Razvili smo strategijo vsebine za družbena omrežja, ki je bila usklajena z blagovno znamko in cilji. Določili smo ciljno občinstvo in načrtovali objave.

Ustvarjanje vsebine: Izdelali smo privlačno vsebino, vključno s slikami, videoposnetki in besedilom, ter jo redno objavljali na različnih družbenih omrežjih.

Spremljanje in analiza: Spremljali smo odziv na objave, analizirali statistiko in prilagajali strategijo glede na dosežene rezultate.

Obarjada

Lions klub Ptuj
Lions Klub Ptuj
Scroll to Top